Over mij

Ik ben Marleen van den Boogaart (1985), getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben gediplomeerd sociaal pedagogisch werker en gediplomeerd verpleegkundige. Met veel toewijding heb ik gewerkt in 2 ziekenhuizen, waar ik een schat aan ervaring heb opgedaan.

 

Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik een massage cadeau gekregen en sindsdien boek ik regelmatig een massage. Een moment om naar uit te kijken in de alledaagse drukte; even een time-out.

 

Bewust kwam mijn keuze om fulltime thuis bij de kinderen te zijn en mijn verpleegkundig werk neer te leggen. Toen onze jongste telg de stap naar de basisschool maakte vond ik het fijn om me weer te ontplooien en in een nieuw avontuur te springen: masseren!

 

Aan de Massage Academie in Apeldoorn heb ik zowel de cursus wellnessmassage als de cursus zwangerschapsmassage voltooid.

 

In de verpleging heb ik mooie momenten gezien, maar ook bezorgdheid en verdriet. Mijn focus nu – met een jong gezin – is positiviteit, ontspanning en regelmatig werk. Mensen een glimlach bezorgen, zodat ik naast mijn massagewerk ook een energieke, toegewijde moeder kan blijven.

 

Ik bied je graag het time-out gevoel zoals ik dat zelf ook ervaar tijdens een massage en ik draag graag bij aan alle positieve effecten van een massage op jouw welzijn.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marleen